#
Coș de cumpărături
Coșul tău de cumpărături este gol!

Despre Extensii

Fotografiile produselor au doar caracter informativ si generic, iar uneori pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetele standard ale produselor. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Daca ai descoperit o eroare in functionalitatea site-ului sau in descrierile produselor, te rugam sa ne informezi si promitem sa o remediem in cel mai scurt timp.

Vrei sa ai un par de vedeta? Vrei un par cat mai lung intr-un timp foarte scurt si un efort minim?
Din cele mai vechi timpuri parul lung al unei femei reprezenta eleganta si suprematia frumusetii! Instantaneu poti avea parul lung cu extensiile clip-on sau doar in 2-3 ore cu extensii permanente (cheratina sau microring). Extensiile au fost in voga in primul rand pentru vedetele de la Hollywood.
Mai multe stele de cinema, printre care Madonna, Demi Moore, Cameron Diaz si Angelina Jolie s-au folosit de extensiile de par pentru roluri de film.
Este o modalitate foarte bună de a-ți crea un look instantaneu cu păr lung, un volum natural și frumos!
Ce sunt extensiile de par?
Multi oameni sunt curiosi ce materiale sunt folosite pentru a crea diferite extensii de par. Acest lucru nu este un raspuns simplu, deoarece extensiile de par pot fi create de la par uman real 100%, la par sintetic sau un amestec de par uman si sintetic.
Extensiile de par sunt disponibile in orice lungime, culoare, textura sau combinatii de suvite de o alta culoare sau chiar culori neon pentru a da un look aparte.
Extensiile de par pot fi montate atat la un salon de coafura profesionist, dar și de o persoana specializata in acest domeniu, iar extensiile clip-on pot fi montate la domiciliu. Nu riscati să vă montați extensiile permanente (cheratina sau microring) de o persoană necalificată, doarece vă puteți distruge părul sau să-l deteiorati aratand apoi inestetic si lipsit de viata.
Cele mai multe extensii, daca sunt aplicate in mod corespunzator, vor dura pâna la 6 luni. Atunci cand doriti sa dați jos extensiile de par, trebuie sa va duceti tot la o persoana specializata in acest domeniu si pentru a vi le demonta, la extensiile cu cheratina trebuie sa folosească o solutie de dat jos extensiile numită - remover si un aparat special de spart cheratina. La extensiile cu microring trebuie folosit un cleste special si cu atentie extensiile sa fie date jos pentru a nu va incurca sau rupe parul!
Multe femei vor pastra extensiile de par pentru o perioada scurtă de timp, pentru un eveniment special sau ocazie - cum sunt extensiile clip-on.
Pentru o imagine aparte sau imbunatatita au aparut accesorii din par natural, cozi din par natural ce pot fi atasate doar la ocazii sau evenimente speciale, bretoane din par natural, fundite din par natural si cordelute impletite din par natural, pentru un look cat mai sic si elegant.

  EXTENSII DE PAR CLIP-ON
  Ingrijirea extensiilor cu clip-on
- Extensiile cu clip on nu necesita o intretinere speciala la salon si nu trebuie sa apelezi la un hair-stylist sau la o persoana specializată in acest domeniu.
- Extensiile cu clip-on sunt detasabile si se pot monta de catre clienta la domiciliu numai in cateva minute. Atunci cand doriti sa le spalati, extensiile clip on se dau jos si se spala separat. Pentru o ingrijire perfecta a extensiilor clip-on trebuie sa folositi o masca sau balsam si ca timp de actionare intre 15-30 de minute, apoi se usuca cu uscatorul si se coafeaza dupa cum doriti.
- Extensiile cu clip-on se pot vopsi, coafa si se pot îndrepta sau ondula cu placa/ondulatorul.
  Sfaturi pentru montare
- Nu trebuie sa fortati clemele extensiilor cu clip on atunci cand le aplicati sau cand le dati jos.
- Daca doriti sa aveti un volum mai mare, puteti aplica fixativ pe portiunea de par unde aplicati clema si in acest mod beneficiați și de o fixare mai buna si mai rezistenta.
- Nu dormiti cu extensiile clip-on in cap, deorece se por rupe clemele acestora.
  Avantajele extensiilor cu clip-on
- Se pot prinde frumos, discret si confortabil doar in cateva minute;
- Sunt usor de intretinut;
- Se pot vopsi, coafa si se pot indrepta, ondula, crepona cu placa si ondulatorul sau alte aparate speciale pentru coafat;
- Nu ataca parul in niciun fel;
- Dacă doriti o coafura pentru evenimente speciale puteti sa apelati cu toata increderea la un salon si la hair-stylist .

  EXTENSII DE PAR CU CHERATINA
- Extensiile de par cu cheratina tin cel mai mult pe par, se aplica la cald si sunt permanente pentru cel puţin 4-6 luni.
- Extensiile cu cheratina se monteaza de o persoana specializata in acest domeniu, prin modelarea si fixarea cheratinei pe suvita de par.
- Extensiile cu cheratină stau fixate in par timp de 4-6 luni, deoarece cheratina pe suvita de par este foarte rezistenta. Unghia de cheratina reprezinta legatura extensiilor, fiind o substanta nutritiva naturala si nu afecteaza parul la lipire sau pe parcursul folosirii lor.
- Extensiile cu cheratina se pot refolosi după 4-6 luni prin ridicarea lor si atunci cand este cazul schimbarea/inlocuirea cheratinei pentru o rezistenta mai buna.
- Garantia se da pentru calitatea superioara a firului de par, si nu pentru montarea extensiilor cu cheratina.
  Avantajele extensiilor cu cheratina
- In primul rand fac parte din categoria extensiilor permanente si se pot tine in par pana la 6-7 luni.
- Extensiile cu cheratina sunt usor de intretinut.
- Extensiile cu cheratina se pot vopsi, nuanta, îndrepta si ondula cu placa, ondulatorul sau cu alte aparate speciale de coafat.
- Pentru o ingrijire perfecta a extensiilor cu cheratina trebuie sa folositi o masca sau balsam si ca timp de acţionare între 15-30 de minute, apoi se usuca cu uscatorul si se coafeaza dupa cum doriţi.
- Extensiile cu cheratină nu ataca in nici un fel firul de par mai ales daca sunt montate corespunzător si sunt date jos cu soluţie speciala (remover) si cu clestele de spart cheratina.
- Va recomandam sa nu pieptanati extensiile cu cheratina atunci cand sunt ude si sa nu insistati foarte mult la radacina atunci cand le spalati.
- Evitati sa atingeti cu placa de indreptat parul sau cu ondulatorul cheratina de la radacina parului, deoarece riscati sa întindeti cheratina si sa va cada extensiile sau chiar sa vi se încurce parul.
  Va stăm la dispozitie cu accesoriile pentru montarea si demontarea extensiilor cu cheratina:
- Aparat special pentru montarea si lipirea extensiilor de par;
- Cleste special pentru demontarea extensiilor cu cheratina;
- Perie profesionala sau pieptan profesional;
- Solutie speciala – REMOVER de dat jos extensiile;
- Clesti speciali pentru impartirea parului atunci cand se monteaza extensiile cu cheratina;
- Discuri protectoare pentru aplicarea extensiilor cu cheratina.

  EXTENSII DE PAR CU MICRORING
- Extensiile de par cu microring se aplica la rece si sunt permanente pentru cel putin 3-4 luni.
- Extensiile cu microring se monteaza de o persoana specializata in acest domeniu, prin prinderea si fixarea ineluselor pe suvita de par.
- Extensiile cu microring stau fixate in par timp de 3-4 luni, deoarce inelele sunt foarte rezistente, avand protectie cu siliconi n interiorul lor si nu aluneca din par dupa ce sunt montate.
- Extensiile cu microring se pot refolosi dupa 3-4 luni prin ridicarea lor si atunci cand este cazul schimbarea/inlocuirea ineluselor pentru o rezistenta mai buna.
- Garantia se da pentru calitatea superioara a firului de par, nu pentru montarea extensiilor cu microring.
  Avantajele extensiilor cu microring
- În primul rand fac parte din categoria extensiilor permanente si se pot tine in par pana la 4 luni.
- Extensiile cu microring sunt usor de intretinut.
- Extensiile cu microring se pot vopsi, nuanta, indrepta si ondula cu placa, ondulatorul sau cu alte aparate speciale de coafat.
- Pentru o ingrijire perfecta a extensiilor cu microring trebuie sa folositi o masca sau balsam si ca timp de actionare intre 15-30 de minute, apoi se usuca cu uscatorul si se coafeaza după cum doriti.
- Extensiile cu microring nu ataca in nici un fel firul de par mai ales daca sunt montate corespunzator.
- Va recomandam sa nu pieptanați extensiile cu microring atunci cand sunt ude si sa nu insistati foarte mult la radacina atunci cand le spalati.
  Va stam la dispozitie cu accesoriile pentru montarea extensiilor cu microring:
- Cleste special pentru montarea si demontarea extensiilor de par;
- Inele cu silicon de diferite nuante;
- Perie profesionala sau pieptan profesional ;
- Clesti speciali pentru impartirea parului atunci cand se monteaza extensiile cu microring.

 

GHID PENTRU LUNGIMEA PARULUI/EXTENSIILOR

Copyright © 2013-2017 Magazin-Extensii.ro